Субота, 20.04.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
nut.kiev.ua :: театр для всієї родини Наталя Уварова - український драматург
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Українська драматургія
Головна » 2016 » Вересень » 22 » Прийом робіт на конкурс третього фестивалю зі сценарної майстерності “КІНОСКРИПТ - 2016”.
Прийом робіт на конкурс третього фестивалю зі сценарної майстерності “КІНОСКРИПТ - 2016”.
10:59

Заповнити анкету та надіслати оригінальний сценарій на пошту оргкомітету ScriptwritersUA@gmail.com можна до 1 листопада.

Попередньо не забудьте ознайомитись з цьогорічними умовами участі у фестивалі!

 

Надалі очікуйте захопливі майстер-класи та церемонію нагородження “кращих серед кращих” традиційно у грудні. Вперед до дій, додайте колоритних барв до нашого українського кіно!

 

Нагадуємо, перший сценарний фестиваль було організовано у грудні 2014 року. Ідея була запропонована на Львівському Форумі Видавців 

сценаристками та культурними діячами Оксаною Олійник та Олесею Новосад. Ідею позитивно підтримали режисери Мирослав Слабошпицький та Любомир Левицький, кінокритик Володимир Войтенко та продюсер Ігор Савиченко. Після чого розпочались підбір назви, пошук фінансів, розкрутка фестивалю в мережі та вибір місця проведення. 

 

За два фестивальні роки партнерами були “Фундація Дарини Жолдак”, яка заклала початковий фундамент до планування “Кіноскрипту”, компанія "Star Media", корпорація “Укрдрук”, конкурс “Коронація слова”,

“5 канал”, сайт “Кіно-Коло” та багато інших.

 

У складі журі встигли побувати драматург Богдан Жолдак, письменниця Ірен Роздобудько, кінокритик Світлана Степаненко, режисер Олег Ущенко, продюсер “Star Media” Наталія Яковлева.

 

У рамках майстер-класів виступали кінокритик Володимир Войтенко, режисер Тарас Ткаченко, ведуча Яніна Соколова, аніматор Анатолій Лавренішин.

 

До номінацій за кращий повнометражний і короткометражний сценарії та гранп-прі додавались нагороди за сценарій до мультфільму від “Фундації Дарини Жолдак”, нагороди від “Укрдруку” та “Star Media”, “Letter to Fest” та інші.

 

 

Фестиваль “КІНОСКРИПТ”, базуючись на досвіді міжнародних організацій, виведе вас на професійний рівень сценарної справи, де поряд із такими гучними представниками як Софія Коппола, Чарлі 

Кауфман, Аарон Соркіна, Квентін Тарантіно та Олександр Довженко 

можливо опинитесь і ви. Тож, не вагайтеся, поділіться своїми сценаріями з нами!

 

Сценаристи, готуйте свої пензлі! “КІНОСКРИПТ” чекає саме на вас! 

 

заявка - http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAxg8PIUUjdFEAP4ApGT3jtkgwBOE0eisBpGf__zx97RSQqg/viewform

умови - http://scriptwritersua.wixsite.com/kinoscript/about

Переглядів: 948 | Додав: ІренаВ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створити безкоштовний сайт на uCozCopyright MyCorp © 2024